ILgron11

Kaikki blogit puheenaiheesta Arvot

Arvojen tarkoitus?

Organisaation tai yksilön arvojen tarkoitus on  asettaa asiat tärkeysjärjestykseen. Pitäisi siis olla  olemassa jonkinlainen neutraali  vertailukohta, josta arvot ponnistavat ja vastaavasti vastakohta. Jos nuo ovat triviaaleja, kyseessä on tarpeetonta retoriikkaa. Ovatko esimerkiksi Nokian arvot arvoja?   Kokeillaan: 

Nokian arvot:

"Kunnioitus

Suhtaudumme toisiimme kunnioittavasti ja teemme kaikkemme ansaitaksemme myös muiden kunnioituksen.

Kristinusko on muslimillekin hyvä valinta

Kristittynä minua ilahduttaa se, että ei-kristittyjen maahanmuuttajien joukossa on paljon evankeliumin julistamiseen avoimin mielin suhtautuvia ja myös jopa perhekunnittain kristinuskoon kääntyviä ihmisiä. Kristillisdemokraattina saan mm. some-kontaktieni kautta melkoisen paljon tämänsuuntaisia havaintoja.

Pitäiskö meidän tulla vai siivoon?

Pitäiskö meidän vai tulla siivoon?

Rautatieasemalla tapahtunutta nyt ihmetellen kuvailen. Oman vaalitapahtuman jälkeen palasin tässä taannoin kotiin junalla... 

Viihde arvojen ja normien rakentajana

"Psykopaatista tuli normaali hahmo, joka halutessamme viihdyttää meitä joka ilta monen TV-kanavan kautta. Hänestä tuli myös sankari ja kenellä olisikaan oikeus postmodernissa kulttuurissa väittää, että jokin sankari on toista parempi tai huonompi. Siispä nautimme nyt päivittäin psykopaattien suorittamista murhista ja voimme mielin määrin osallistua ihmisten tappamiseen erilaisten pelien avulla.”

 

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä